055-2034011
goedkope uitvaart24 uur per dag bereikbaar!

Bel mij (gratis) terug

Graag bellen in de:

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.



Beoordelingen Uitvaart24

9,2
528 beoordelingen
  • Totaal oordeel 9,1
  • Communicatie 9,1
  • Bereikbaarheid 9,2
  • Deskundigheid 9,2

23-02-2018
10,0

Ervaring:
Vlug, attent, bekwaam en vriendelijk.

Aanbeveling: ja

Annemiek

21-02-2018
10,0

Ervaring:
Alles perfect geregeld !! Geen toeters en bellen gewoon zo intens. Lieve medewerkers. Meer woorden heb ik er niet voor, ik zou deze Uitvaart24 aanbevelen voor iedereen die een waardig afscheid moet nemen van zijn /haar geliefden.
En het laatste betaalbaar voor diegene die niet het geld hebben voor iets anders.

Aanbeveling: ja

21-02-2018
8,0

Ervaring:
Zeer nauwkeurig

Aanbeveling: ja

wim

21-02-2018
9,0

Ervaring:
prima.

Aanbeveling: ja

Aukje

21-02-2018
10,0

Ervaring:
Zeer behulpzaam, meedenkend en transparant. Deskundig personeel. Ook in een ingewikkelde uitvaart.

Aanbeveling: ja

Nico

20-02-2018
8,0

Ervaring:

Aanbeveling: ja

Monique

20-02-2018
8,0

Ervaring:
Ondanks er weinig ruimte was voor een uitvaart konden we toch een waardig afscheid geven!

Aanbeveling: ja

N

20-02-2018
9,0

Ervaring:
Net zoal de vorige keer, uitstekend geregeld, snel, vakkundig en fair. Geen flauwekul, wat ze beloven, gebeurt. Goede prijs/kwaliteit.

Aanbeveling: ja

Andy

20-02-2018
10,0

Ervaring:
Ik wil mijn complimenten geven aan Ingrid Leenders. Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan en de uitvaart van mijn vader tot een groot succes gemaakt. Ze was altijd bereikbaar en geen tijdstip hierin was te gek.

Aanbeveling: ja

Els

15-02-2018
9,0

Ervaring:
Ondanks dat de crematieplechtigheid van mijn echtgenoot sober was, heeft de spreker die ons begeleidde ontzettend veel goed gemaakt, waardoor het toch heel waardig en respectvol was.

Aanbeveling: ja

Bekijk alle ervaringen op Klantenvertellen.nl